/33590ab27009403fc103bd86ef599c991ddfcb48/assets Controleer alstublieft uw gegevens, er is iets niet juist ingevuld. nl-BE
wij houdEn van mode

wij houdEn

van mode


Wij houden van mode. Mode die goed zit, goed voelt, gewoon goed is. We hebben een kleine “facelift“ ondergaan: nieuwe collecties, nog mooiere catalogi, een nieuwe website en aanbiedingen die aantrekkelijker zijn dan ooit. Alles is verbeterd om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Om onze rijke traditie en ons vakmanschap te benadrukken wordt AtelierGS weer Atelier Goldner Schnitt en daarbij hoort een nieuw logo. Maar één ding verandert niet: we staan nog steeds voor klassieke

waarden als hoogwaardige materialen, een uitstekende service en actuele mode. Wij blijven uw vertrouwde adres voor mode met uitstekende pasvormen en in korte maten.

Veel plezier met het herontdekken van Atelier Goldner Schnitt!

Sibille Wirth en het team van Atelier Goldner Schnitt


Traditie

is de moderne trend


Alle goede dingen van het leven hebben tijd nodig. Met hun oorsprong in het verleden maar klaar voor de toekomst.

Zo ontstaat een rijke traditie. Een traditie van waaruit wij waarde hechten aan kwaliteit, elegantie en schoonheid, ongeacht de actuele trends.

Mode gemaakt met passie – een passie die u met ons deelt!

Nu bekijken

KWaLITEIT

staat BiJ ONs vOOrOP


De kwaliteit van mode is bij ons van doorslaggevend belang.

Onze ontwerpers zorgen ervoor dat alles aan de hoogste eisen voldoet. En als het materiaal, de afwerking en de pasvorm helemaal kloppen, dan pas merkt men wat écht vakmanschap betekent.

Nu bekijken

PasVORM

maakt het verschil


Net als onze klanten vinden wij een perfecte pasvorm zeer belangrijk. Wij bieden dan ook nagenoeg onze hele collectie in normale en korte maten aan en broeken en rokken zijn zelfs in extra korte maten leverbaar.

Daarmee onderscheiden we ons van de rest. Want wij weten: alleen een vrouw die voelt dat haar kleding perfect zit en waarin haar figuur perfect tot zijn recht komt, die vrouw kan de hele wereld aan!

Nu bekijken

SERVICE

waarbij u zich goed voelt


Wat is er beter dan iemand die naar u luistert en die u begrijpt.

Het zijn de medewerksters van onze klantenservice die uw verwachtingen waarmaken. Met gedegen vakkennis over stoffen en kleuren, over mode en passende combinaties staan zij u met raad en daad te woord.

U kunt ons bereiken op: 070 – 22 28 28

Nu bekijken

Mode

kent vele gezichten


Trendy, klassiek of casual – dat hangt natuurlijk af van uw persoonlijke voorkeur en van de gelegenheid. Maar het moet altijd goed draagbaar zijn en perfect passen.

We hebben onze collectie in vier segmenten verdeeld,

zodat u eenvoudig kunt vinden wat u zoekt. Blader eens rustig door onze catalogi of bekijk onze webshop, u zult zeker inspiratie opdoen voor mooie combinaties met uw huidige garderobe.


Trends


Laat u verrassen!

Wat is trendy? Trendy is niet altijd opvallend nieuw of extreem modern maar is een weerspiegeling van onze tijd. Een vrouw die zich goed voelt in haar kleding is vandaag de dag de trend. Een vrouw zoals u.

Ontdek modieuze, nieuwe mode van hoogwaardige materialen, draagbaar en tijdloos. Dat is uw eigen trend.

Nu bekijken

Looks


De klassieke schoonheid!

De klassieke stijl overtuigt nog steeds in de mode. De stijl die altijd modern is en die overtuigt met smaakvolle elegantie en een uitstekende kwaliteit. Dat geldt ook voor u.

Geniet van de ruime keuze aan modellen, modieuze kleuren, overtuigende kwaliteit en gedegen vakmanschap.

Nu bekijken

BASICS


Elke dag een mooie dag!

In onze collectie vindt u een lijn die eigenlijk altijd ideaal is, een basis voor oneindig veel gelegenheden. Een stijl die u vertrouwen geeft doordat u het juiste draagt. Goede basics zijn echt onmisbaar in elke garderobe.

Veel modellen, modieuze kleuren en hoogwaardige kwaliteiten – alles past en combineert met elkaar.

Nu bekijken

EXCLUSIVE


U bent speciaal!

Als het een speciale dag of avond is, mag de mode niet alledaags zijn. Juist dan moet perfectie, elegantie en schoonheid voorop staan zodat u volop kunt genieten.

Uitzonderlijke materialen, bijzondere modellen en traditioneel vakmanschap. Exclusiviteit op hoog niveau.

Nu bekijken