Privacyverklaring Atelier Goldner Schnitt GmbH

Wij hechten veel belang aan gegevensbescherming

Het is voor ons belangrijk dat onze klanten zich veilig en vertrouwd voelen. De bescherming van uw persoonsgegevens is voor ons dan ook van het grootste belang. Bij de verzameling, verwerking en het gebruik ervan houden we ons uiteraard strikt aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecomwet. We verwerken persoonsgegevens voor de verwerking van bestellingen en sturen, indien nodig, de gegevens die voor dit doel nodig zijn door aan derden. Als u onze aanbiedingen niet langer wenst te ontvangen, kunt u bezwaar maken tegen de verwerking en het gebruik van uw gegevens voor reclamedoeleinden. Stuur uw bezwaar, indien mogelijk samen met het desbetreffende reclamemateriaal, en uw naam en adresgegevens retour naar: Atelier Goldner Schnitt, Z.5 Mollem 390, 1730 Asse.

We gebruiken en versturen adresgegevens voor marketingdoeleinden voor onze partners. Natuurlijk kunt u op elk gewenst moment bezwaar maken tegen het doorgeven van uw gegevens voor promotionele doeleinden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming door een bericht te sturen naar Atelier Goldner Schnitt, Z.5 Mollem 390, 1730 Asse. Neem a.u.b. contact met ons op als u wilt weten welke persoonsgegevens we opslaan of als u deze wilt laten corrigeren of verwijderen. Bovendien heeft u het recht om de verwerking te beperken (art. 18 AVG), het recht om bezwaar te maken tegen verwerking (art. 21 AVG) en het recht op gegevensoverdracht (art. 20 AVG). Dat kan via e-mail: klantendienst@ateliergs.be, telefonisch: 070 – 22 28 28 of schriftelijk: Atelier Goldner Schnitt, Z.5 Mollem 390, 1730 Asse.

Functionaris voor gegevensbescherming van ons bedrijf is: Christian Volkmer, Project 29 GmbH & Co. KG, e-mailadres: anfragen@projekt29.de. Als we uw verzoek niet naar tevredenheid beantwoorden, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder: de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Verantwoordelijke:
Atelier Goldner Schnitt B.V.B.A.
Z.5 Mollem 390
1730 Asse
www.ateliergs.be
klantendienst@atelliergs.be

Algemeen advies over het gebruik van onze website

We hechten wij veel belang aan de bescherming van uw privacy en de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u onze website bezoekt, dan slaan onze webservers standaard het IP-adres van uw internetprovider, de website van waaruit u ons bezoekt, de websites die u bij ons bezoekt evenals de datum en de duur van uw bezoek op. Deze gegevens zijn absoluut nodig voor de technische overdracht van de website en de veilige werking van de server. Deze gegevens worden niet gepersonaliseerd geanalyseerd.

Indien u gegevens aan ons verstrekt via het contactformulier, worden deze gegevens in het kader van gegevensbeveiliging op onze servers opgeslagen. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verwerking van uw verzoeken. Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Ze worden niet aan derden doorgegeven.

Persoonsgegevens zijn

Persoonsgegevens zijn gegevens over u als persoon. Ze omvatten bijvoorbeeld uw naam, adres en e-mailadres. U hoeft geen persoonsgegevens te verstrekken om onze website te kunnen bezoeken. In sommige gevallen hebben we uw naam en adres en overige gegevens nodig om de door u gewenste dienst aan u te kunnen verlenen.

Hetzelfde geldt voor het geval dat we op uw verzoek informatiemateriaal toesturen of wanneer we antwoord geven op uw vragen. In deze gevallen zullen we u hier altijd van op de hoogte stellen. Bovendien slaan we enkel de gegevens op die u automatisch of vrijwillig aan ons heeft doorgegeven.

Als u gebruikmaakt van een van onze diensten verzamelen we normaal gesproken enkel de gegevens die nodig zijn om deze dienst aan u te kunnen verlenen. Eventueel vragen we u om extra informatie die u ons echter op vrijwillige basis kunt verstrekken. Wanneer we persoonsgegevens verwerken, heeft dit altijd te maken met het kunnen verlenen van een dienst of het nastreven van onze commerciële doelen.

Automatisch opgeslagen gegevens van niet persoonlijke aard

Als u onze website bezoekt, slaan we voor administratieve en technische doeleinden bepaalde informatie op. Hiertoe behoren: het type en de versie van de gebruikte browser, de datum en het tijdstip van toegang evenals het IP-adres.

Deze gegevens worden geanonimiseerd en enkel voor statistische doeleinden respectievelijk voor het verbeteren van onze webdiensten gebruikt.

Deze geanonimiseerde gegevens worden, gescheiden van persoonsgegevens, op beveiligde systemen opgeslagen en kunnen niet worden herleid tot een persoon. Dit betekent dat uw persoonsgegevens altijd beschermd zijn.

Cookies

Als u onze website bezoekt, slaan wij eventueel informatie op uw computer op in de vorm van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die door een webserver op uw browser worden geplaatst en op de harde schrijf ervan worden opgeslagen. Hierbij wordt enkel het IP-adres opgeslagen en geen persoonsgegevens. Aan de hand van deze informatie die in de cookies wordt opgeslagen, kunnen we u bij uw volgende bezoek aan onze website automatisch herkennen, waardoor het gebruik ervan wordt vergemakkelijkt.

Natuurlijk kunt u onze website ook bezoeken zonder cookies te accepteren. Als u niet wilt dat uw computer bij het volgende bezoek opnieuw wordt herkend, kunt u het gebruik van cookies ook weigeren door de instellingen van uw browser te wijzigen in "cookies niet toestaan". De betreffende handelswijze kunt u vinden in de gebruikershandleiding van de browser die u gebruikt. Als u het gebruik van cookies niet toestaat kunt u echter te maken krijgen met gebruiksbeperkingen van bepaalde onderdelen van onze webite.

Nieuwsbrieven

Als u zich voor de nieuwsbrief van Atelier Goldner Schnitt heeft aangemeld, maakt Atelier Goldner Schnitt gebruik van de gegevens die u tijdens uw aanmelding heeft verstrekt ten behoeve van het toesturen van de nieuwsbrief. Er worden geen gegevens aan derden doorgegeven. Bedrijven waar we mee samenwerken en die verantwoordelijk zijn voor de technische afhandeling van het verzenden van de nieuwsbrief, zijn hiervan uitgezonderd. In deze gevallen beperkt de omvang van de doorgegeven gegevens zich echter tot het absoluut benodigde minimum.

Voor het verzenden van de nieuwsbrieven maken we gebruik van de zogenaamde opt-in-procedure, wat inhoudt dat we u pas een nieuwsbrief toesturen op het moment dat u ons heeft aangegeven dat u de nieuwsbrieven wilt ontvangen. Bij uw aanmelding voor onze nieuwsbrief slaan we uw IP-adres en de aanmelddatum op. Het opslaan hiervan dient enkel als bewijs voor het geval dat een derde uw e-mailadres misbruikt zonder dat u hiervan op de hoogte bent of zonder over uw machtiging te beschikken om u aan te melden voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Mocht u op een later tijdstip geen nieuwsbrief meer van ons willen ontvangen, dan kunt u het toesturen te allen tijde stopzetten. Dit kan door eenvoudig een link in de nieuwsbrief aan te klikken of door dit via de website aan te geven.

Bij het openen van alle mails, te beginnen bij de automatisch gegenereerde bevestigingsmail van de aanmelding voor onze nieuwsbrief, worden bovendien de volgende gegevens anoniem aan ons doorgegeven:

- of de nieuwsbrief werd geopend

- welke links in de nieuwsbrief werden aangeklikt

- tijdstip van aanmelden/afmelden voor onze nieuwsbrief

De verzamelde gegevens gebruiken wij voor het optimaliseren van onze nieuwsbrief. Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief, stemt u in met het gebruik van deze gegevens. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Account

Wij maken voor elke klant die zich registreert een met een wachtwoord beschermd account aan, waarbij de klant direct toegang heeft tot de bij ons opgeslagen gegevens. Hier kunt u uw adresgegevens beheren. U verplicht zich de persoonlijke inloggegevens vertrouwelijk te behandelen en geen onbevoegde derden toegang te verlenen. Wij zijn niet aansprakelijk voor misbruik van wachtwoorden, tenzij wij verantwoordelijk zijn voor het misbruik ervan.

Met de functie "aangemeld blijven" kunt u uw bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk maken. Deze functie biedt u de mogelijkheid om van onze diensten gebruik te maken zonder dat u zich hiervoor elke keer opnieuw dient in te loggen. We raden u aan om deze functie niet te gebruiken als uw computer door meerdere gebruikers wordt gebruikt. We wijzen u erop dat de functie "aangemeld blijven" niet beschikbaar is wanneer u de instellingen zo heeft staan dat opgeslagen cookies na elke sessie automatisch worden verwijderd. 

Google Tag Manager

Deze website maakt gebruik van Google Tag Manager. De Tag Manager verzamelt geen persoonsgegevens. De tool zorgt voor de activering van andere tags die van uw kant onder omstandigheden gegevens verzamelen. Google Tag Manager verschaft zich geen toegang tot deze gegevens. Indien er op domein- of cookieniveau een deactivering heeft plaatsgevonden, blijft deze voor alle trackingtags bestaan die met Google Tag Manager werden geïmplementeerd. De gegevensbeschermingrichtlijnen van Google voor deze tool kunt u hier vinden: https://www.google.be/tagmanager/use-policy.html

Google Shopping is een webportaal voor prijsvergelijking en maakt deel uit van Google AdWords.

Google Googleadservices / Google AdWords Conversion /Google Shopping

Deze website maakt gebruik van tools voor "online marketing" van het bedrijf Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Verenigde Staten. Dat doen we om te herkennen dat een bezoeker via een advertentie van Google op onze website terecht is gekomen. Google maakt gebruik van cookies die op uw computer worden opgeslagen om het gebruik van de website te kunnen analyseren. De cookies voor het zogenaamde "conversion tracking" worden geplaatst wanneer u klikt op een door Google doorgelinkte advertentie. Deze cookies verlopen na 30 dagen en zijn niet bedoeld als persoonlijke identificatie. Als u de "conversion tracking" wilt voorkomen, kunt u uw browser dusdanig instellen dat cookies van het domein "googleadservices.com" worden geblokkeerd. U kunt ook gebruikmaken van uw recht om u af te melden.

Indien u behoefte heeft aan extra informatie over deze methoden en over de mogelijkheden die u heeft om ervoor te zorgen dat Google deze informatie niet kan gebruiken, klik dan hier: https://www.google.com/settings/u/0/ads/authenticated

Facebook Custom Audiences Pixels

Om bezoekers van onze website tijdens hun bezoek van Facebook advertenties te laten zien die zijn afgestemd op hun interesses, maken wij gebruik van Custom Audiences Pixel van Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, Verenigde Staten (hierna: "Facebook"). We hebben hiervoor op onze website een pixel van Facebook geïmplementeerd vanwaar bij een bezoek aan onze website een directe verbinding naar de servers van Facebook wordt gemaakt. Hierbij wordt aan de servers van Facebook doorgegeven dat u onze website heeft bezocht. Facebook slaat deze informatie in uw persoonlijke gebruikersaccount van Facebook op. Nadere informatie over de verzameling en het gebruik van gegevens door Facebook en over uw rechten en mogelijkheden voor de bescherming van uw privacy kunt u vinden in de gegevensbeschermingsrichtlijnen van Facebook die staan op https: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Als u de beschreven verbinding met Facebook wilt stopzetten, kunt u dat doen door op deze link te klikken: 

Google Plus

Op onze website is de plug-in "google+1" (Google Plus) geïntegreerd.

Deze plug-in is van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Verenigde Staten (hierna "Google"). U herkent de betreffende knop aan het teken "+1" op een witte achtergrond.

Bij het bezoeken van een website van ons die een dergelijke plug-in bevat, maakt uw browser een directe verbinding met de servers van Google. Hierdoor wordt opnieuw de inhoud van de plug-in aan uw browser doorgegeven en wordt deze geïntegreerd in de getoonde website. Hierdoor wordt de informatie dat u onze website heeft bezocht aan Google doorgegeven.

Indien u tijdens het bezoek aan onze website via uw persoonlijke gebruikersaccount bij Google Plus of Google bent ingelogd, kan Google het bezoek aan de website toekennen aan dit account. Indien u een dergelijke doorgifte van gegevens wilt verbieden, moet u voor het bezoek aan onze website uitloggen bij uw account van Google Plus of Google.

We hebben geen invloed op de omvang en de inhoud van de gegevens die Google via de knop verzamelt. We gaan ervan uit dat uw IP-adres ook wordt geregistreerd en doorgegeven. U kunt zich via raadpleging van de privacyverklaringen van het bedrijf Google Inc. informeren over het doel, de omvang en het gebruik van de gegevensverzameling. De website kunt u vinden via de URL https://policies.google.com/privacy

Google Analytics met anonimiseringsfunctie

We maken op onze website gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst die wordt aangeboden door het bedrijf Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 Verenigde Staten (hierna "Google"). Google Analytics maakt gebruik van zogeheten "cookies" (tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen), zodat een analyse van het gebruik van de website kan worden gemaakt.

De door deze cookies verzamelde gegevens, zoals tijdstip, plaats en frequentie van uw bezoek aan de website inclusief uw IP-adres, worden doorgegeven aan Google in de Verenigde Staten en aldaar opgeslagen.

Wij maken op onze website gebruik van Google Analytics met de toevoeging "_gat._anonymizeIp". Uw IP-adres wordt in dit geval door Google al binnen de EU-lidstaten of in andere staten —niet zijnde lidstaten —die partij zijn bij het akkoord betreffende de Europese Economische Ruimte, afgekort en hierdoor geanonimiseerd.

Google zal deze informatie gebruiken om te analyseren hoe u onze website gebruikt, om rapporten over de websiteactiviteit op te stellen voor ons en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteit en internetgebruik. Google mag deze informatie ook aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden deze gegevens namens Google verwerken.

Google zal uw IP-adres naar eigen zeggen niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt de plaatsing van cookies voorkomen door de betreffende instelling in uw browsersoftware te wijzigen. We wijzen u er echter op dat u in dit geval eventueel niet volledig van alle functies van onze website gebruik kunt maken.

Verder biedt Google voor de meest gebruikelijke browsers een add-on aan voor deactivering. Zo heeft u meer controle over welke gegevens door Google op de door u bezochte websites worden verzameld. De add-on geeft aan het JavaScript (ga.js) van Google Analytics door dat geen informatie over het bezoek van de website aan Google Analytics mag worden doorgeven. De add-on voor deactivering voor browsers van Google Analytics voorkomt echter niet dat informatie aan ons of aan andere eventueel door ons gebruikte webanalysediensten wordt doorgegeven. Meer informatie over de installatie van de add-on voor browsers vindt u via de volgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Als u onze website via een mobiel apparaat (smartphone of tablet) bezoekt, moet u in plaats daarvan op deze link klikken om het traceren door Google Analytics op deze website toekomstig te verhinderen. Dit is ook te gebruiken als alternatief voor bovengenoemde add-on voor browsers. Als u op de link klikt, wordt een opt-out-cookie op uw browser geplaatst die alleen geldig is voor de betreffende browser en het betreffende domein. Als u de cookies in deze browser verwijdert, wordt ook de opt-out-cookie verwijderd, waardoor u dus opnieuw op de link moet klikken.

Indien u ermee heeft ingestemd dat uw surf- en appgedrag door Google aan uw Google-account wordt gekoppeld en informatie van uw Google-account wordt gebruikt voor het personaliseren van reclame, zal Google uw gegevens samen met de gegevens van Google Analytics gebruiken om lijsten met doelgroepen op te stellen voor apparaatoverstijgende remarketing. Hiervoor wordt door Google Analytics eerst op onze website uw door Google geauthenticiseerde ID vastgelegd die is gekoppeld aan uw Google-account (persoonsgegevens). Vervolgens wordt door Google Analytics uw ID tijdelijk aan uw gegevens van Google Analytics gekoppeld om onze doelgroepen te optimaliseren.

Als u het hiermee niet eens bent, kunt u dit door de betreffende instellingen in het onderdeel "Mijn account" van uw Google-account stopzetten.

Econda

Ten behoeve van afstemming van het aanbod op de wensen en de optimalisering van deze website worden via oplossingen en technologieën van econda GmbH (www.econda.de) geanonimiseerde gegevens verzameld en opgeslagen en worden uit deze gegevens gebruikersprofielen opgesteld waarbij pseudoniemen worden toegepast. Hiervoor kunnen cookies worden gebruikt die het mogelijk maken dat een nieuw bezoek van een webbrowser wordt herkend. Gebruikersprofielen worden zonder nadrukkelijke voorafgaande toestemming van de bezoeker echter niet met gegevens over de houder van het pseudoniem samengevoegd. IP-adressen in het bijzonder worden meteen na binnenkomst onherkenbaar gemaakt, zodat er geen gebruikersprofielen aan IP-adressen kunnen worden toegekend. Bezoekers van deze website kunnen de gegevensverzameling en -opslag te allen tijde in de toekomst stopzetten via: https://www.econda.de/en/data-storage-opt-out/

Kameleoon

Wij maken op onze website gebruik van Kameleoon, een dienst van SAS Kameleoon, 2 rue de la Chaussée d'Antin, 75009 Parijs, Frankrijk. Via dit bedrijf worden A/B-testen en webpersonalisatie toegepast. Hierdoor wordt uw gebruikersgedrag geanalyseerd en wordt de website aangepast aan uw gebruikersgedrag. De personalisering verloopt op basis van navigatie, handelingen en verblijftijd. Hiervoor worden uw gebruikersgegevens via cookies en trackingpixels (onzichtbare grafieken die bij het opvragen van een website worden geladen) geanalyseerd. Deze analyse vindt gepseudonimiseerd plaats en vervolgens wordt uw IP-adres geanonimiseerd via verwijdering van het laatste octet (de laatste 3 cijfers). Het is zodoende niet mogelijk om gegevens te herleiden tot uw persoon. U kunt het gebruik van uw gegevens door Kameleoon te allen tijde stopzetten door gebruik te maken van de volgende afmeldlink: https://www.ateliergs.nl/#kameleoonOptout=true

Criteo

Deze website maakt verder gebruik van de dienst Criteo Service van Criteo SA, Rue Blanche, 75009 Parijs, Frankrijk. Met behulp van deze dienst kunnen gebruikers die onze website al eerder hebben bezocht en geïnteresseerd waren in onze aanbiedingen, op deze website en op websites die eveneens gebruikmaken van de dienst Criteo Service, doelgerichte reclame te zien krijgen. Het invoegen van deze reclame gebeurt op basis van informatie over het bezoek van de betreffende webpagina's die onder andere in cookies op de computer van de gebruiker opgeslagen staan. Deze tekstbestanden worden in het kader van daaropvolgende websitebezoeken uitgelezen ten behoeve van gerichte productaanbevelingen. Voor dit doel is in de cookies een willekeurig gegenereerd identificatienummer opgeslagen. Noch dit nummer, noch de informatie over uw bezoeken aan de websites kunnen hierbij tot uw persoon worden herleid. Deze gegevens zullen in geen geval worden gebruikt om u als bezoeker van onze webpagina's persoonlijk te identificeren.

U kunt de opslag en het gebruik van informatie door de dienst van Criteo voorkomen door op de volgende link te klikken (https://www.criteo.com/privacy/) en door bij de regelaar "Opt-out" op "ON" te zetten. Indien u "ON" selecteert, wordt op uw browser een nieuwe cookie (opt-out-cookie) geplaatst. Deze cookie geeft aan de dienst van Criteo door dat Criteo geen gegevens over uw gebruikersgedrag meer mag verzamelen en verwerken. U heeft de mogelijkheid om deze functie opnieuw te activeren door de regelaar op "OFF" te zetten. Houd er rekening mee dat deze instelling moet worden doorgevoerd voor alle browsers waarvan u gebruikmaakt. Als alle cookies in uw browser worden verwijderd, dan geldt dit ook voor de opt-out-cookie.

Microsoft Bing Ads

Op onze webpagina's maken we gebruik van "conversion tracking" van Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, Verenigde Staten. Hierbij wordt door Microsoft Bing Ads een cookie op uw computer geplaatst in het geval dat u op onze website terecht bent gekomen bij een reclame van Microsoft Bing. Microsoft Bing en wij kunnen op deze manier herkennen dat iemand op een advertentie heeft geklikt, naar onze website werd geleid en dat een vooraf bepaalde webpagina (conversion-pagina) werd geraadpleegd. Wij zien hierbij alleen het totaal aantal gebruikers dat op een advertentie van Bing heeft geklikt en zo naar de conversion-pagina werd geleid. Er wordt geen persoonlijke informatie over de identiteit van de gebruiker doorgegeven.

Als u niet wilt dat informatie over uw gedrag door Microsoft, zoals hierboven toegelicht, wordt gebruikt, kunt u de hiervoor benodigde plaatsing van een cookie weigeren. Dit kan via een browserinstelling die het automatisch plaatsen van cookies in het algemeen deactiveert. Verder kunt u via de volgende link het verzamelen van de door de cookie gegenereerde gegevens die betrekking hebben op uw gebruik van de website en de verwerking van deze gegevens door Microsoft voorkomen: http://choice.microsoft.com/opt-out bezwaar te maken. Overige informatie over de gegevensbescherming van Microsoft en Bing Ads en de door hen gebruikte cookies kunt u vinden op de website van Microsoft via https://privacy.microsoft.com/privacystatement

AppNexus 

Deze website maakt gebruik van de technologie van AppNexus Inc., 28 W 23rd Street, 4th floor, New York, NY - 10010, Verenigde Staten. Er wordt in geheel geanonimiseerde vorm informatie over het surfgedrag van bezoekers van de website verzameld ten behoeve van marketingdoeleinden. Deze informatie wordt opgeslagen in cookies, Hierbij worden geen persoonsgegevens verzameld of opgeslagen. U kunt te allen tijde het verzamelen, verwerken en vastleggen van de door Appnexus gegenereerde gegevens stopzetten door u via https://www.appnexus.com/en/company/platform-privacy-policy af te melden voor cookies. Overige informatie over gegevensbescherming door Appnexus staat op https://www.appnexus.com/en/company/platform-privacy-policy

Google Adwords / Google Dynamic Remarketing

Wij maken voor de promotie van onze website gebruik van de Google-reclametool "Google Adwords". In dit kader maken we op onze website gebruik van de analysedienst "conversion tracking" van het bedrijf Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 Verenigde Staten (hierna: "Google"). Indien u via een advertentie van Google op onze website terecht bent gekomen, wordt er een cookie op uw computer geplaatst. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die uw webbrowser op uw computer plaatst en opslaat. Deze zogenaamde "conversion cookies" verlopen na 30 dagen en zijn niet bedoeld voor uw persoonlijke identificatie. Als u bepaalde pagina's van onze website bezoekt en de cookie nog geldig is, kunnen wij en Google erkennen dat u als gebruiker op een van onze advertenties heeft geklikt die we bij Google hebben geplaatst en dat u via deze advertentie naar onze website bent geleid.

De informatie die we met behulp van de "conversion cookies" verzamelen, hebben als doel dat Google bezoekstatistieken van onze website kan maken. We kunnen uit deze statistieken het totaal aantal bezoekers afleiden dat op onze advertentie heeft geklikt en zien welke pagina's van onze website de betreffende gebruiker daarna heeft opgevraagd. Wij en anderen die via "Google Adwords" reclame maken, ontvangen echter geenszins informatie aan de hand waarvan gebruikers persoonlijk kunnen worden geïdentificeerd.

U kunt de plaatsing van de "conversion cookies" voorkomen door in uw browser de instelling aan te passen. Dit kan via de browserinstelling die het automatisch plaatsen van cookies in het algemeen deactiveert of gericht door specifiek de cookies van het domein "googleadservices.com" te blokkeren.

De betreffende privacyverklaring van Google kunt u raadplegen via de volgende link: https://services.google.com/sitestats/nl.html

Doubleclick Ad Exchange

Indien Doubleclick Ad Exchange, een dienst voor internetadvertenties van Google Inc., Verenigde Staten (hierna: "Google"), op deze website reclame (advertenties, banners, etc.) plaatst, slaat uw browser eventueel een door Google Inc. of derden gestuurde cookie op. De informatie die in de cookie wordt opgeslagen kan door Google Inc. of ook door derden worden geregistreerd, verzameld of geanalyseerd. Verder kan Doubleclick Ad Exchange voor het verzamelen van gegevens ook zogenaamde "webbakens" (kleine, onzichtbare grafieken) gebruiken aan de hand waarvan via eenvoudige handelingen het bezoekersverkeer op de website kan worden geregistreerd, verzameld en geanalyseerd. De door de cookie en/of webbaken verzamelde gegevens over uw gebruik van deze website worden doorgegeven aan een server van Google die zich in de Verenigde Staten bevindt en aldaar opgeslagen. Google maakt op deze wijze gebruik van de verkregen informatie om een analyse van het gebruikersgedrag met betrekking tot reclame van Doubleclick Ad Exchange uit te voeren.

Google mag deze informatie ook aan derden verschaffen, indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden deze gegevens namens Google verwerken. Indien in dit verband IP-adressen worden verzameld en opgeslagen, gebeurt dit uitsluitend ten behoeve van het tegengaan en filteren van spam/fraude (reclamespam en klikspam). Deze gegevens zijn uitsluitend toegankelijk voor teams die misbruik bestrijden. Het IP-adres wordt door Google niet gecombineerd met andere gegevens die Google heeft opgeslagen. U kunt het opslaan van cookies op uw harde schrijf en het tonen van webbakens voorkomen. Hiertoe moet u in uw browserinstellingen de optie "cookies niet toestaan" selecteren. Kijk hier voor meer informatie: https://policies.google.com/privacy

Yahoo Dot Tag

Deze website maakt gebruik van de Yahoo Dot Tag die wordt geëxploiteerd door Oath (EMEA) Limited 5-7 Point Square, North Wall Quay, Dublin 1, Ierland. Yahoo ondersteunt het tonen van gepersonaliseerde en op gedrag gebaseerde reclame via internet. Het verzamelen en opslaan van gebruikersinformatie gaat in geanonimiseerde vorm en bij gebruik van Yahoo is dit niet te herleiden tot een natuurlijk persoon. Yahoo maakt hiervoor gebruik van cookies die te allen tijde kunnen worden gedeactiveerd. Maak voor het deactiveren van cookies gebruik van de volgende link: https://aim.yahoo.com/aim/us/en/optout/

Salesfeeder

Als onderdeel van onze marketingactiviteiten gebruikt onze partner Schuimer Consulting GmbH een trackingtechnologie die cookies opslaat op de apparaten van gebruikers. Het enige doel van deze cookies is het meten van de kosten en het correct toewijzen van de resultaten van de marketingcampagnes. Er worden hierbij geen persoonsgegevens verzameld, verwerkt of gebruikt. U kunt op elk moment deze tracering uitschakelen door deze link aan te klikken.

Na uw bezwaar wordt een opt-out-cookie op uw apparaat geplaatst. Als u uw cookies verwijdert, moet u opnieuw op de link klikken.

Youtube

Wij voegen video’s in van het platform "YouTube" van de aanbieder Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Verenigde Staten. Privacyverklaring: https://www.google.com/policies/privacy/, opt-out: https://adssettings.google.com/authenticated.

Privacy

We hebben technische en administratieve beveiligingsmaatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies, beschadiging, wijziging of ongeoorloofde toegang. Al onze medewerkers en de dienstverleners die voor ons werken zijn verplicht zich te houden aan de wetgeving inzake bescherming persoonsgegevens.

Bij de doorgifte van uw online gegevens zoals uw adres, bestelling etc. wordt alles wat u heeft ingevoerd automatisch versleuteld door de modernste beveiligingsvoorzieningen (SSL), zodat onbevoegden hier geen enkele inzage hebben.

Wat is SSL?

SSL (Secure Socket Layer) is een beveiligingstechnologie die waarborgt dat uw persoonsgegevens, met inbegrip van betaalgegevens en uw inloggegevens, veilig via het internet worden doorgegeven. De gegevens zijn zo versleuteld dat alleen het betalingssysteem deze kan lezen.

Met welke instellingen wordt er versleuteld?

Het toegepaste versleutelingsprotocol: SSL 3.0 sleutellengte: RSA 1024 bit, RC4 128 bit.

Houd er rekening mee dat certificaten met sleutellengtes van 1024 bit alleen door browserversies vanaf 5.x worden ondersteund. Bij het gebruik van een oudere versie kan alleen een versleuteling van 512 bit worden gerealiseerd.

Welke gegevens van u worden versleuteld doorgegeven?

  • persoonsgegevens (adres, telefoonnummer, etc.)
  • geselecteerde betaalmethode
  • creditcard- en rekeninggegevens

Onze beveiligingsvoorzieningen zijn onderhevig aan een voortdurend verbeteringsproces en onze privacyverklaringen worden continu bijgewerkt. Controleer of u de meest recente versie raadpleegt.

Rechten van betrokken personen

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen als u wilt weten welke persoonsgerelateerde gegevens wij over u opslaan of als u deze wilt laten corrigeren of verwijderen. Bovendien heeft u het recht om de verwerking te beperken (art. 18 AVG), het recht om bezwaar te maken tegen verwerking (art. 21 AVG) en het recht op gegevensoverdracht (art. 20 AVG).

In deze gevallen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Wijzigingen van deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om onze privacyverklaringen te veranderen indien er nieuwe technologieën nodig zijn. Controleer of u de meest recente versie raadpleegt. Indien er wezenlijke wijzigingen worden doorgevoerd in deze privacyverklaring maken we dit op onze website bekend.

Alle belanghebbenden en bezoekers van onze website kunnen ons met betrekking tot vragen over gegevensbescherming bereiken via:

De heer Christian Volkmer
Projekt 29 GmbH & Co. KG
Ostengasse 14
93047 Regensburg, Duitsland
tel.:  +49 - 941 - 298 69 30
fax:  +49 - 941 - 298 69 316
E-mail: anfragen@projekt29.de
Internet: https://www.projekt29.de

Indien onze verantwoordelijke voor gegevensbescherming uw vraag niet naar tevredenheid kan beantwoorden, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder: de Gegevensbeschermingsautoriteit.