Sjaals en hoeden

 (41)

Pagina 1/1
Pagina 1/1

Kies voor extra flair met een elegante sjaal

Een elegante sjaal kan uw outfit naar een ander niveau tillen. Een sober ensemble ziet er bijvoorbeeld plots feestelijk en chic uit wanneer u er een fijne, zijden sjaal bij draagt. AtelierGS heeft een ruime keuze unieke sjaals in verschillende kleuren en materialen. Elke sjaal kent een eigen karakter en zal u een andere look geven. Kies voor diverse kleuren zodat u altijd de juiste sjaal in uw garderobe vindt. Blauw voor een winterse outfit, rood in de herfst, groen of geel in het voorjaar en oranje in de zomer. Of kies in functie van de kleding die u gaat dragen. Bent u op zoek naar een feestelijke toets? Dan zijn goudtinten en verfijnde patronen een aanrader. U hebt in een handomdraai de juiste uitstraling voor elke gelegenheid.

Een sjaal als accessoire of voor extra warmte?

AtelierGS heeft zowel een collectie sjaals die u als accessoire kunt gebruiken als sjaals die ideaal zijn voor koude winterdagen. Het eerste type zijn sjaals in fijne materialen met een kleurrijke print en een subtiele afwerking. Zij combineren prachtig met een jurk, elegante schoenen en een blazer. Wie nog een stap verder durft te gaan, kiest een hoed als finishing touch. Ook hiervoor kunt u terecht bij AtelierGS. Het tweede type zijn warme sjaals in wol of zachte tricot. Zij bestaan zowel in sobere als kleurrijke uitvoeringen en zijn iets langer zodat ze uw nek optimaal beschermen en warm houden. Draag er een leuke cap boven om koude dagen te trotseren en bijpassende handschoenen. Zo bent u helemaal gekleed volgens het seizoen op een uiterst elegante manier.*Deze actiecode is alleen geldig voor nieuwe klanten en mag alleen gebruikt worden voor een online bestelling. Geldig bij een minimale aankoopwaarde (ook na retourneren van artikelen) van 60 euro. Niet geldig op lopende bestellingen of voor cadeaubonnen. De actie is persoonsgebonden, eenmalig, is niet te cumuleren met andere acties en kan niet worden omgezet in contanten. De 20% korting wordt automatisch verrekend.

**Alleen geldig bij een online bestelling. Geldig op de categorie ''broeken''. Niet geldig op lopende bestellingen of voor cadeaubonnen. Vul de actiecode in uw winkelmandje onder "Actiecode" in. De actie is persoonsgebonden, eenmalig, is niet te cumuleren met andere acties en kan niet worden omgezet in contanten. Geldig t/m 07-03-2018.

Naar boven