_csrf 083cd311-c751-4191-bc39-8696917f020c
/7d9c69e237b389204ffaccdba180f033c38d7412/assets nl-BE
_csrf 083cd311-c751-4191-bc39-8696917f020c

Longblazers – flatterende kleding met een modieus design!


Longblazers zijn een van de beste uitvindingen sinds de damesblazer: dankzij de lange snit bieden ze heel wat voordelen ten opzichte van blazers met een normale lengte. Ten eerste combineren longblazers de stijlvolle elegantie van klassieke blazers met de sportieve nonchalance van wat langere jassen. Ten tweede bieden ze dankzij de genereuze snit een optimaal comfort en een maximale bewegingsvrijheid. En ten derde zorgen longblazers voor een bijzonder flatterende look omdat kleine probleemzones aan de buik en de heupen doeltreffend worden verhuld.

Moderne longblazers zijn dus bijzonder populair bij modebewuste dames in de kracht van hun leven en zijn bij Atelier Goldner Schnitt verkrijgbaar in heel wat verschillende uitvoeringen. Effen of met een patroon, gemaakt van fijne wol of moderne jersey, tijdloos eenvoudig of met modieuze versieringen: in onze collectie damesmode vindt u het geschikte aanbod voor elke behoefte!Bestel bij uw nieuwe longblazer meteen ook het passende onderstuk!


Op kantoor, als chique vrijetijdsoutfit of bij feestelijke gelegenheden: longblazers zijn bij nagenoeg elke gelegenheid een goede keuze. Het is dus een goed idee om meer dan een model in de garderobe te hebben hangen. Gelukkig geniet u van een aantrekkelijk assortiment in onze online shop. Van longblazers van stretchmateriaal die u bij diverse gelegenheden kunt dragen, tot stijlvolle boucléblazers: kies nu uw nieuwe favoriete blazer uit!

Tip: aangezien u bij Atelier Goldner Schnitt zonder risico koopt op proef, kunt u bij uw nieuwe longblazer meteen ook enkele bijpassende onderstukken bestellen, zoals broeken en rokken. En voor een volledig complete outfit misschien ook enkele chique blouses en topjes. Probeer thuis de verschillende combinaties rustig uit en geniet van een ronduit aantrekkelijke verschijning. Veel plezier bij het kiezen!