Jeans

 (67)

Pagina 1/1
Pagina 1/1

Combineer comfort en stijl met een jeans van AtelierGS

Er is een goede reden waarom de jeans het meest populaire kledingstuk aller tijden is. Ze zit comfortabel, staat iedereen en u kunt de broek met nagenoeg alles combineren. Draagt u er een deftige blouse boven, dan krijgt u een casual smart outfit. Ideaal voor een restaurantje, een uitje met vriendinnen of een dag op kantoor. Met een blazer of stijlvolle vest behoren ook de receptie of het feestje tot de mogelijkheden. Hebt u een dagje thuis op de planning staan, dan kiest u een T-shirt voor optimaal comfort. Ook op het gebied van schoeisel zijn er geen beperkingen. Pumps of sandalen ogen elegant en zomers, laarsjes stoer en sportschoenen vlot en sportief. Welke stijl u ook verkiest, u zou ten minste één jeans in uw garderobe moeten hebben.

Jeans in verschillende kleuren, modellen en pasvormen bij AtelierGS

Hoewel de klassieke blauwe jeans nog steeds het meest geliefd is, kent AtelierGS een veel ruimer aanbod. Zo kunt u een jeans vinden in tal van kleuren. Rood, geel, groen of zwart, met of zonder print, sober of juist heel extravagant. Ook de modellen variëren van smal en strak tot ruim en los. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak en figuur zal de ene broek u beter staan dan de andere. Bent u er nog niet helemaal uit welke snit het best bij u past? Vraag onze medewerkers gerust om hulp, zij geven u graag tips en advies op maat. Let er ook op dat u de juiste maat koopt. Een jeans die perfect past, geeft het leukste resultaat. Wilt u de broek net iets korter, langer, breder of smaller? Ook dan kunt u terecht bij AtelierGS.*Deze actiecode is alleen geldig voor nieuwe klanten en mag alleen gebruikt worden voor een online bestelling. Geldig bij een minimale aankoopwaarde (ook na retourneren van artikelen) van 60 euro. Niet geldig op lopende bestellingen of voor cadeaubonnen. De actie is persoonsgebonden, eenmalig, is niet te cumuleren met andere acties en kan niet worden omgezet in contanten. De 20% korting wordt automatisch verrekend.

**Alleen geldig bij een online bestelling. Geldig op de categorie ''broeken''. Niet geldig op lopende bestellingen of voor cadeaubonnen. Vul de actiecode in uw winkelmandje onder "Actiecode" in. De actie is persoonsgebonden, eenmalig, is niet te cumuleren met andere acties en kan niet worden omgezet in contanten. Geldig t/m 07-03-2018.

Naar boven