/fb3ea6b2fdb2fedd90fd0b16d6e78cc2e2634a63/assets nl-BE

Pasvormen

Het geheim van een perfecte pasvorm

Atelier Goldner Schnitt heeft tientallen jaren ervaring in de modebranche. Met deze ervaring hebben wij een maatsysteem ontwikkelt met tot wel 25 verschillende maten. In tegenstelling tot de standaard confectiematen biedt Atelier Goldner Schnitt u mode met een pasvorm die perfect is aangepast aan uw lengte, borst-, taille- en heupwijdte.

Deze uitgebreide maatkeuze vindt u bij de broeken, blouses, blazers, shirts, breidmode etc. Dankzij deze verscheidenheid aan maten zult u er in de mode van Atelier Goldner Schnitt op uw mooist uitzien.


Bijna alle modellen zijn ook in korte maten verkrijgbaar

Uw individuele behoeften inspireren ons – bijna alle modellen zijn dan ook leverbaar in korte maten, perfect voor vrouwen die kleiner zijn dan 1,65 m.

Bij blazers en jasjes korten we niet alleen de mouwen in maar het gehele model wordt aangepast zodat het de kleinere vrouw ook perfect past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lengte, de mouwlengte, de taillehoogte, de coupenaden, de diepte van een halslijn en de plaats van de zakken.

Blouses, shirts en japonnen hebben vanaf maat 44 coupenaden rond de buste voor een betere pasvorm. Deze zijn bij de korte maten hoger gepositioneerd. Als het model figuurnaden heeft worden de coupenaden daarin verwerkt en wordt de borsthoogte proportioneel aangepast.

Voor
Na

Pasvormen van broeken en rokken

De meeste van onze broeken maar ook broekpakken en rokken zijn in extra korte maten leverbaar. Zo kunnen wij u een optimale pasvorm garanderen.

Hierbij worden broeken niet alleen korter gemaakt maar we passen alle proporties aan de lengte aan.

Ook onze broekpakken worden voor de korte en extra korte maten volledig aangepast. Niet alleen de totale lengte en de mouwen worden ingekort maar ook de taillehoogte, de coupenaden, de diepte van een halslijn en de plaats van de zakken wordt aangepast. Zo blijft de pasvorm in alle maten gelijk en ziet het er altijd perfect uit.

Rokken worden ingekort en een split, plooien en deelnaden worden proportioneel aangepast.