/d4baae04128b8f1e2747d759ca7a02986e9ca059/assets nl-BE

Maattabellen

Mode alsof het op maat gemaakt is

Onze maten zijn bijzonder – we hebben op basis van jarenlange ervaring onze eigen Atelier Goldner Schnitt pasvormen ontwikkeld. Deze exclusieve maten zorgen ervoor dat onze kledingstukken bijzonder goed zitten!

Om ervoor te zorgen dat we u mode leveren die op maat gemaakt lijkt te zijn, is het belangrijk dat u niet uw standaard confectiemaat bestelt maar dat u uw maten zorgvuldig controleert. In onze maattabel vindt u dan eenvoudig uw Atelier Goldner Schnitt maten.


Tips voor het opnemen van uw maten:

Gaat u bij het meten ontspannen staan en draag, omwille van de precisie, bij het nemen van uw maten alleen onderkleding zoals een onderjurk. Let erop dat de centimeter bij het meten overal aansluit maar nergens knelt.


Speciale maten: een perfecte pasvorm voor bijzondere maten

De lengte van onze kleding is perfect afgestemd op de maat. Als de maten groter worden heeft het verlengen van een blouse of een pullover een flatteus effect. Daarom variëren de lengtes van onze maten iets. Met dit goed doordachte idee ziet iedere vrouw er goed uit in onze mode!

Voor dames t/m 1,56 m.

De mode in deze maten is niet alleen maar korter, maar heeft een snit die tot in het detail aan uw lengte is aangepast: daardoor zit de extra korte mode van Atelier Goldner Schnitt u als gegoten.

Voor dames van 1,57 t/m 1,64 m.

Als uw lengte tussen de hierboven genoemde maten ligt, passen de korte maten van Atelier Goldner Schnitt u optimaal. Natuurlijk zijn ook in deze maten de snit en lengte harmonieus op elkaar afgestemd.

Voor dames vanaf 1,65 m

De standaardmaat bij Atelier Goldner Schnitt. Vrouwen met deze lengte kunnen hun favoriete model in onze normale maten bestellen.


Maattabellen voor de mode van Atelier Goldner Schnitt

Jasjes, blazers, blouses, pullovers, shirts, topjes, vesten en jassen.

Zo vindt u de voor u juiste Atelier Goldner Schnitt maat:

1. Kiest u in de maattabel als eerste de juiste kolom voor uw lengte.

2. Kies dan in de linker kolom uw bovenwijdte – nu ziet u de voor u juiste maat.

Rokken, broeken, broekpakken, ensembles en nachtmode

Zo vindt u de voor u juiste Atelier Goldner Schnitt maat:

1. Kiest u in de maattabel als eerste de juiste kolom voor uw lengte.

2. Kies dan in de linker kolom uw bovenwijdte – nu ziet u de voor u juiste maat.