/6a418fdbb516c8c472115f5b7193b3c84031e2dd/assets Controleer alstublieft uw gegevens, er is iets niet juist ingevuld. nl-BE
De perfecte pasvorm


Ons model Bella is verkrijgbaar in normale en korte maten. Dankzij onze proportionele aanpassingen van de details aan de verschillende lengten, krijgt u het unieke gevoel van mode die zit alsof het voor u op maat gemaakt is!

  • Superelastisch: gaat in elke beweging mee
  • Mooi in model blijvende jeans
  • Onbezorgd draaggevoel

Wat maakt onze yoga-jeans Bella zo speciaal?

Het hoge aandeel stretch zorgt voor onvergelijkbaar draagcomfort! Het model beweegt soepel met u mee en kan gedragen worden tijdens alle denkbare activiteiten, zelfs tijdens het wandelen! Dankzij het klassieke 5-pocket model met kleine studs is de jeans ook een perfecte alledaagse metgezel.Kleuren:


We bieden het model aan in twee tijdloze en perfect te combineren kleuren: zwart en donkerblauw.


Materiaal:

Het aandeel natuurlijke katoen is zacht voor uw huid, terwijl het hoge aandeel stretch voor bijzonder veel draagcomfort zorgt.

Hoe kunt u onze jeans Bella combineren?


Onze Bella past bijzonder goed bij items uit onze Active collectie. Zo creëert u een ​​sportief-chique look en bent u perfect gekleed voor allerhande vrijetijdsactiviteiten.


Dankzij de jeans-look kan hij echter ook perfect gecombineerd worden met alledaagse kleding. Zo ontstaat een casual look, wat ideaal is voor een uitje met familie of vrienden.


Modellen om Bella mee te combineren vindt u hier: