/6a418fdbb516c8c472115f5b7193b3c84031e2dd/assets Controleer alstublieft uw gegevens, er is iets niet juist ingevuld. nl-BE

Welke styling en welke pasvormen zijn het beste voor vrouwen die wat kleiner zijn? We hebben onze favoriete tips voor u op een rij gezet zodat u uw silhouet optimaal kunt accentueren. Met het ene of het andere kledingstuk is het zelfs mogelijk om er optisch een ​​paar centimeter bij te toveren!
De ton sur ton look


Outfits met verschillende kledingstukken in dezelfde kleur zijn geweldig om het lichaam langer te laten lijken, omdat er van top tot teen een gelijkmatige look ontstaat.
Lengtestrepen


Ze laten u langer lijken en laten u tegelijkertijd slanker lijken. Strepen die van boven naar beneden lopen, lijken in onze ogen relatief langer.
De enkels benadrukken


Door de nadruk te leggen op smalle punten, zoals uw enkels, lijken uw benen langer. Dit effect kan bijvoorbeeld worden bereikt met rokken of enkellange broeken.
V-hals


Ideaal voor kleinere vrouwen, omdat ze de blikken verticaal laten leiden en zo uw bovenlichaam smaller laat lijken. Lange of smalle kragen zijn perfecte alternatieven voor dit optische effect.
3/4-mouwen


Net als bij de enkellange look, accentueren 3/4-mouwen de smalste punten van uw lichaam en dat zorgt voor een figuurvriendelijk effect.